Week 4 van de Talent Academy: datavisualisatie in PowerBI

Werken in groepjes

Week 4 van de Talent Academy: datavisualisatie in PowerBITijdens de Talent Academy ontvangen de deelnemers elke week een weekcase. In deze case komen de onderwerpen van die week samen. Hier wordt bewust voor gekozen omdat op deze manier direct zichtbaar is hoe de kennis in het bedrijfsleven van pas komt. In de meeste weken werken ze in groepjes aan de case. Dan sparren de deelnemers over de case en stemmen ze af hoe ze het advies gaan presenteren aan de de trainers van die week.

 

Individueel aan de slag

In week 4 ging dit even anders. In de case van week 4 zijn de deelnemers individueel aan het werk gezet. De hele week zijn de deelnemers bezig geweest met datavisualisatie en dat toepassen in de tool PowerBI. Ze hebben zich gericht op het bouwen van een eigen dashboard. 

Een nieuwe uitdaging die weer even om de nodige inspanning vroeg om zo de tool goed te leren kennen, maar bij het resultaat van een mooi dashboard ook weer veel energie op heeft geleverd!

 

Meer informatie

Ben je zelf (bijna) afgestudeerd en wil je meer informatie over onze Talent Academy opleidingsprogramma neem dan contact op met Fleur via onderstaande contactgegevens.

Meer over de Talent Academy >

Contact

Fleur Miltenburg

Fleur Miltenburg, Talent Academy Coördinator

06 55 89 74 63

f.miltenburg@cmotions.nl