Starter Cmotions Recruitment

Cmotions Data & Analytics Talent Academy

De kick-start voor jouw carrière als data & analytics specialist.

Cmotions Data & Analytics Talent Academy is een uniek ontwikkelprogramma. We leiden je op, begeleiden je naar een vaste baan bij een topwerkgever en coachen en ondersteunen je gedurende het eerste jaar. Zodat jij je persoonlijk en professioneel optimaal kunt ontwikkelen. En je een echte specialist wordt in data & analytics.

 

Wat doen wij voor jou?

We beginnen met een state of the art data & analytics opleiding van bijna 2 maanden full-time. Je wordt door de beste specialisten in de markt getraind in vakkennis, tools en persoonlijke vaardigheden. Niet alleen maar theorie, maar juist veel praktijk, toepassingen en cases.

Het programma bestaat onder meer uit:


Hiermee kick-starten we je carrière als data & analytics specialist.

Vervolgens begeleiden we je naar een vaste baan bij een corporate topwerkgever. In eerste instantie word je gedetacheerd bij je werkgever en daarna word je door de werkgever in in dienst genomen. We brengen je aan tafel, geven je gesprekstraining en begeleiden je sollicitatieproces. Wat dacht je ervan om te werken bij bol.com, Eneco, De Persgroep, ING, KPN of andere topwerkgevers!

Als je aan de slag bent zijn we niet klaar. We coachen en ondersteunen je gedurende je eerste twee jaar.

  • je krijgt een persoonlijke mentor die je begeleidt in je persoonlijke en vak ontwikkeling en je carrièreverloop
  • je wordt gecoacht, persoonlijk en professioneel
  • je krijgt kennissessies om je vakkennis te boosten
  • in intervisiesessies en bedrijfsbezoeken deel je ervaringen met andere Cmotions data & analytics talenten uit jouw programma
  • en wanneer je klaar bent voor een volgende stap in je carrière, dan adviseren we je daar ook bij

 

Starter Cmotions RecruitmentMeer dan een traineeship

Cmotions Data & Analytics Talent Academy is je kick-start en carrièrecoach in jouw ontwikkeling als data & analytics specialist. We leiden je op om direct aan de slag te kunnen in functies als bijvoorbeeld data analist, data scientist, database marketeer, marketing intelligence specialist. En je werkt in een inspirerend programma samen met talentvolle medekandidaten. Je beschikt dus direct over een professioneel netwerk dat erop gericht is om jouw talent voor data & analytics optimaal te ontwikkelen. Dat werkt!

 

Investeer in jezelf, wij investeren in jou!

Heb je een (bijna) afgeronde WO opleiding of maximaal 2 jaar werkervaring? Toegepaste statistiek in je curriculum en bovenmatige interesse in data & analytics? En wil je van young professional ontwikkelen tot data specialist? Dan is het Cmotions Data & Analytics Talent Academy misschien wel jouw kick-start. Het eerstvolgende programma start in het voorjaar van 2020. Neem contact op voor de exacte startdatum en meld je nu aan voor de selectieprocedure. We maken graag kennis met je.

 

Opleidings- en arbeidsvoorwaarden

Tijdens je opleiding tot de start bij je werkgever krijg je een opleidingsvergoeding betaald. Als tegemoetkoming om in je levensonderhoud te voorzien. Zodra je aan de slag gaat krijg je natuurlijk een prima salaris betaald.

 

Cmotions, specialisten in data analytics en data science

Cmotions is specialist en marktleider in data, analytics en data science. Cmotions levert advies en implementaties, opleidingen en werving en selectie diensten voor toonaangevende bedrijven en instellingen. Cmotions heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het ontwikkelen, plaatsen en coachen van top talent in data & analytics. We zijn de founder van toegepaste data & analytics opleidingen in Nederland! Lees meer over Cmotions op www.cmotions.nl.

Ervaringen van oud deelnemers

Stuur direct je CV

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 16 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen
Of neem direct contact op met één van onze recruiters: