True

Introductie

Wil je onderdeel uitmaken van een gave “technologische speeltuin” en lijkt het je uitdagend om innovatie met commercie te combineren?

Organisatie

TRUE is een managed hostingprovider voor geoptimaliseerde web- en digitale werkplekomgevingen. Sinds 2000 zijn ze op jacht om het digitale landschap van organisaties op de meest slimme manier in te richten. Dat doen ze voor klanten als Tweakers, AMBER Alert, VakantieVeilingen, 24Kitchen en De Vegetarische Slager.

Functie

Als Solutions Architect ben je onderdeel van het Solutions team en biedt je primair ondersteuning bij salestrajecten door het consulteren van de beste oplossingen voor prospects en huidige klanten.

Je bent het aanspreekpunt van de accountmanagers voor technische vraagstukken en werkt daarbij de technische oplossingen uit. In deze rol werk je nauw samen met de collega’s Solutions Architecten, Product Managers, Innovation Engineers en onderhoud je contact met de sales afdeling. Voor prospects en huidige klanten stel je de beste technische configuraties samen of controleer je de technische oplossing die de accountmanager zelfstandig heeft uitgewerkt. Voor het uitvoeren van jouw taken is technische kennis van hosting in de ruimste zin van het woord vereist.

Daarnaast ben je betrokken bij de migratie en implementatie van projecten, maar hierin ben je niet uitvoerend bezig. Na implementatie wordt het project overgedragen naar de afdelingen. Verder doe je continu onderzoek naar de nieuwste technieken en ontwikkelingen van bestaande gebruikte technieken en deel je jouw ervaring en kennis met de Solutions Architecten en andere technische collega’s.

Een belangrijk en interessant onderdeel binnen het takenpakket is het innovatieve karakter binnen Solutions. Je hebt ruimte om te werken aan nieuwe producten: vanaf pril onderzoek naar ontwerp, proof-of-concept, productbeschrijving en uiteindelijk de bouw en overdracht naar operationele afdelingen. Er is niets mooiers dan de door jouw ontwikkelde producten bij prospects en huidige klanten aan tafel uiteen te zetten.

Kortom, je bent nu een System Engineer met communicatieve skills en bent klaar voor een volgende stap in een functie waar je veel bezig bent met innovatie gecombineerd met commercie.

Functie-eisen

De details van (web)server-, database-, storage-, netwerk-, firewall- en virtualisatietechnieken zijn de fundamenten van je kennisgebieden. Linux kent geen geheimen en het is een pre als je ook kennis van Windows server oplossingen hebt. Je zal je nooit inhouden je kennisgebieden verder uit te diepen. Verder beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau.
 • 3-5 jaar hands-on ervaring in de hostingbranche.
 • Aantoonbare kennis van hostingoplossingen met o.a. de volgende technologieën: Linux (Ubuntu), Apache, MySQL, PHP, NGNIX.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

 • Een informele, relaxte maar technisch hoogstaande dotcom-cultuur;
 • Werken aan de gaafste digitale projecten van Nederland;
 • Maandelijkse borrels (met speciaalbier!), bbq’s in de zomer en memorabele feestjes;
 • Keuze uit een Dell of Apple laptop;
 • Zelf bepalen welk OS je gebruikt (Linux, Windows, OSx);
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;
 • Gratis Virtual Dedicated Server;
 • Internetvergoeding;
 • Een goede verzekering… mocht er iets gebeuren, wel zo belangrijk!

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden en ben jij de nieuwe Trueligan? Dan ontvangen wij graag jouw CV! Voor vragen en/of meer informatie kun je contact opnemen met Aline van der Steeg – el Farssi via 06 50 20 69 80 of a.v.d.steeg@cmotions.nl.