Cmotions Recruitment is onderdeel van de Cmotions Groep. Onze organisatie bestaat uit zo’n 65 gedreven professionals die allemaal werkzaam zijn op het gebied van data analytics en data science. We leveren strategisch advies, implementeren fact based oplossingen, detacheren data en analytics specialisten en leiden mensen op. Cmotions Recruitment richt zich helemaal op de werving, selectie en bemiddeling van professionals in het data & analytics domein. Zowel voor vaste dienstverbanden als voor tijdelijke inzet.

De visie van Cmotions Recruitment

Persoonlijk, professioneel en betrouwbaar
Werving, selectie en bemiddeling is mensenwerk. We hechten aan een persoonlijke relatie met opdrachtgevers én met professionals. Wij willen alle ambities en verwachtingen goed kennen. Vakinhoudelijk, persoonlijk en op het gebied van organisatiecultuur. Wij zijn van mening dat we inhoudelijk moeten kunnen meepraten over Data & Analytics rollen. Sterker nog, dat we daarin zelfs moeten kunnen adviseren. Daardoor zijn we in staat om écht te begrijpen hoe een functie eruit ziet of wat past als volgende stap voor een professional. Alleen dan kunnen we verwachtingen van opdrachtgevers én van kandidaten goed matchen. In onze communicatie zijn we transparant, eerlijk en betrouwbaar. We komen onze afspraken na.

Cmotions Recruitment is TMA gecertificeerd en wij maken gebruik van de TMA Talentenanalyse. Wij gebruiken de TMA Talentenanalyse voor werving en selectie, bij coaching van medewerkers en bij loopbaanontwikkeling.

Het team van Cmotions Recruitment

Elmira van der Schee – Teamlead en Senior Recruitment Consultant (TMA gecertificeerd)
Aline van der Steeg – Recruitment Consultant
Fleur Miltenburg – Talent Academy Coördinator

 

 empty-transparent

Cmotions Academy

Incompany Maatwerk Opleidingen

Cmotions Academy levert een scala aan (in company) trainingen en opleidingstrajecten op het gebied van Data & Analytics en Fact Based Marketing. Het pallet aan trainingen bestaat uit tooltrainingen, vaardigheidstrainingen en workshops.

Voor meer informatie kijk op Cmotions Academy.

Naar Cmotions Academy

Een selectie van onze klanten

logo consumentenbond

logo essent

logo ing

logo kpn

logo postnl

logo cendris

logo lotto

logo xs4all

logo dela

logo ikea

logo sns bank

logo beter horen