opdrachtgever Cmotions Recruitment

Professioneel, persoonlijk en betrouwbaar

Op zoek naar de professional in Data & Analytics? De Database Marketeer, Listmanager, Data Analist of Data Scientist, Online Analist of misschien de Marketing Intelligence Manager? Grote kans dat wij de juiste kandidaat al kennen. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met de werving en selectie van Data & Analytics specialisten. En als het niet anders kan, dan leiden we ze zelf op.  Hoe dan ook, wij vinden de geschikte kandidaat.

Vakinhoudelijk

Als specialist begrijpen we wat je zoekt. We kunnen de juiste vragen stellen, kennen de processen en tools en komen zo snel en professioneel tot de kern van de vacature. We stellen vast welke competenties, vaardigheden en toolkennis jouw professional echt moet hebben. We kunnen zo dus goed schakelen met de verantwoordelijk business manager.

Persoonlijke aandacht en kwaliteit vinden we belangrijk. We stellen alleen kandidaten voor die we persoonlijk hebben ontmoet en die voldoen aan jouw eisen. We geven toelichting en achtergrond bij iedere kandidaat. En schenken daarbij ook aandacht aan de persoonlijke en culturele match met jouw organisatie.

Tijdelijke inzet

Ook voor de tijdelijke inzet van professionals kun je bij ons terecht. Detachering of deta-vast, waarbij de kandidaat later bij je in dienst treedt. Dat doen we met onze eigen specialisten en met een netwerk aan geselecteerde zelfstandig professionals. Persoonlijk, professioneel en betrouwbaar.

opdrachtgever Cmotions RecruitmentGoed opgeleid, direct inzetbaar

Ben je op zoek naar data specialisten die direct productief inzetbaar zijn? Dan zijn de exclusieve kandidaten uit onze Data & Analytics Talent Academy misschien interessant. Zij hebben hun WO-studie afgerond en zijn 2 maanden lang intensief getraind met tools (SQL, SAS, SPSS, R, Python), Data Preparatie en Methoden en Technieken van Analyse én persoonlijke vaardigheden (presenteren, rapporteren, adviseren, beïnvloeden). Bovendien begeleiden we deze kandidaten de eerste 2 jaar van hun carrière als data specialist intensief. En daar merkt u als werkgever de voordelen van.

Exclusief – Alleen high potentials die gekwalificeerd en geselecteerd zijn
Goed opgeleid – De Talent Academy trainingen worden verzorgd door topspecialisten uit de markt
Direct inzetbaar – Omdat we voortdurend mensen opleiden hebben we altijd kandidaten direct beschikbaar

Maak kennis met Cmotions Recruitment. Neem contact op:

Een selectie van onze klanten

logo consumentenbond

logo essent

logo ing

logo kpn

logo postnl

logo cendris

logo lotto

logo xs4all

logo dela

logo ikea

logo sns bank

logo beter horen