Op maandag 18 november waren wij aanwezig tijdens de Marketing Career Day van ASSET Marketing. Op deze dag mochten de bedrijven Cmotions, Peijnenburg, Philips en Hilti kennismaken met de leden van ASSET Marketing.

 

Bedrijfspresentaties

Fotocollage Marketing Career Day 18 november 2019De middag begon met bedrijfspresentaties. Vanuit Cmotions hebben we verteld hoe het is om als consultant bij Cmotions te werken, wat ons onderscheidt van andere bedrijven en hebben we ons opleidingsprogramma Cmotions Data & Analytics Talent Academy uitgebreid toegelicht.

 

Kennismaking met de studenten

Na de bedrijfspresentaties hebben we individueel kennisgemaakt met een groot deel van de de studenten. Dit hebben we gedaan door middel van speeddates, 15 minuten per persoon hadden we de tijd om kennis te maken. Een erg leuke manier om snel een indruk te krijgen van de student en te kunnen achterhalen waar de student naar op zoek is. Kunnen wij daarop aansluiten of wellicht toch één van de andere bedrijven?

 

Een geslaagde dag!

We hebben de dag afgesloten met een heerlijk viergangendiner. De studenten wisselde elke gang van plek om zo nog extra kennis te kunnen maken met de bedrijven en andere studenten. Dit was een leuke en informele manier om nog even door te kunnen praten met elkaar.

We vonden het weer een zeer geslaagde middag en avond. De eerste vervolggesprekken met de studenten hebben we al gepland. We hopen dat hier mooie samenwerkingen uit voort komen!

Hopelijk kunnen wij de volgende keer weer aanwezig zijn! Ben jij er dan ook bij? Houd onze LinkedIn pagina in de gaten om op de hoogte blijven!

 

Meer informatie

Wil je nu al meer lezen over hoe het is om te werken bij Cmotions? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie! Of bekijk direct onze vacatures bij Cmotions en andere bedrijven waarvoor wij kandidaten zoeken.

Werken bij Cmotions > Direct naar de vacatures >

Contact

Fleur Miltenburg

Fleur Miltenburg, Talent Academy Coördinator

06 55 89 74 63

f.miltenburg@cmotions.nl