Introductie

Ben jij de Analytics Lead die gaat werken in een hecht Agile team?

Organisatie

In deze functie kom je terecht in een hecht team van 8 enthousiaste professionals. Gezelligheid(veel taart!) en professionaliteit worden gecombineerd. Teamlid: “Het is een hecht team, dat voor elkaar klaar staat en als een van de beste Agile teams van ING bekend staat. ”

Een Analytics Lead die analyses kan generen die impact hebben op de 2000 ING medewerkers op kantoren in Nederland. Je bent in staat om niet alleen analyses te maken, maar ook mee te werken aan de verandering die hiervoor noodzakelijk is.

Een voorbeeld is de analyse van de duizenden gesprekken die wij voeren per jaar met onze klanten; welke gesprekken zijn succesvol en welke factoren hebben invloed daarop? En als we weten welke factoren er invloed op hebben, hoe gaan we vervolgens dit veranderen?

Functie

• Je ontwikkelt in samenwerking met senior management een aantal hypotheses

• Je haalt de juiste informatie door middel van het koppelen van verschillende databases en bestanden met hulp van (SAS, R, of andere analytical tool) impactvolle interactieve dashboards en managementrapportages. Wij hebben grote en unieke datasets die veel “goudklompjes” bevatten

• Je presenteert deze analyses en helpt mee om de verandering door te voeren op basis van jouw analyse.

• Als Analytical lead neem jij het voortouw om impactvolle analyses te maken en als lead help je teamleden zich te ontwikkelen.

Functie-eisen

• Je hebt een afgeronde WO-opleiding.

• Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in Business Intelligence

• Je hebt hands-on ervaring met tools en technieken voor data preparatie en analyse (SAS, SQL en IBM Cognos)

• Je bent ervaren in het presenteren van analyses en inzichten zodanig dat deze inspireren om te groeien.

Aanbod

In deze full-time functie heb je als Analytics Lead bij ING Kantoren niet alleen recht op een uitstekend basissalaris maar heb je ook een 13e maand en een dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling. Daarnaast investeert ING graag in opleidingen voor jou(zoals Cognos of Python)

Sollicitatie

Herken jij je in dit profiel? Solliciteer dan nu en word Analytics Lead !Heb je nog vragen over de functie van Analytics Lead of over ING als werkgever? Neem dan contact op met Elmira van der Schee, Senior Recruitment Consultant & Teamlead op 06- 15 344 604 of per mail op recruitment@cmotions.nl