Introductie

Lijkt het je gaaf om met data van 9 miljoen klanten te werken? En daarmee klanten te helpen om betalingsachterstanden te voorkomen? En om dit in samenwerking te doen met alle merken van Achmea?

Organisatie

In deze functie help je bij het verder vormgeven van ons data warehouse. Je kan programmatuur schrijven in SAS om data beschikbaar te maken voor rapportages en lijstwerk. Daarnaast ben je in staat om jouw kennis op het gebied van SAS over te dragen aan andere collega’s. Doel is om in een half jaar tijd versnelling aan te brengen in de ontwikkeling van SAS binnen Achmea Debiteuren Management.

Spreekt dit jou aan, dan zijn wij op zoek naar jou! Achmea is nu voor een half jaar op zoek naar een collega met SAS programmeer expertise. Je bent een expert in het programmeren in SAS. Je kan data interpreteren, analyseren en vertalen naar de praktijk. Je hebt een passie voor data.

Functie

Debiteurenmanagement is het grootste incassobureau van NL. Dagelijks werken we met ruim 200 collega’s met veel passie en energie om ons openstaande saldo van een half miljard omlaag te krijgen. De focus verschuift nu van een toonaangevend Shared Service Center naar een Competence Center. Daarbij is het relatief nieuwe team Business Support hard nodig.

Je komt te werken in een dynamische omgeving waarin de operatie en het management van DM en de divisies vanuit inhoudelijke kennis en analyses wordt uitgedaagd en ondersteund om te verbeteren. Het is belangrijk dat je communicatief vaardig bent, stevig in je schoenen staat, zelfstandig en autonoom kan acteren in Agile teams, vanuit verbinding in verschillende ketens acteert, en een helikopterview hebt. Vanuit specialismen en passie ontstaat vanzelf innovatie. Je komt in een team te werken van ongeveer 20 collega’s met verschillende specialismen die samen moeten werken in ketens.

Debiteurenmanagement is gevestigd in Leeuwarden en Apeldoorn. We zoeken versterking op locatie Apeldoorn of Leeuwarden. Regelmatig reizen naar deze locaties hoort bij deze functie.

Functie eisen

Als SAS ontwikkelaar beschik je over:

  • Een HBO-opleiding bij voorkeur richting Bedrijfskundige Informatica;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van Data Warehousing of Business Intelligence;
  • Ervaring met SQL;
  • Ervaring met SAP;
  • Ruime ervaring met SAS Base Programming;
  • Ruime ervaring met SAS Enterprise Guide;
  • Ervaring met data manipulatie / preparatie technieken;
  • Kennis van werken volgens scrum is een pré;
  • Kennis van verzekeren is een pré;
  • Je beschikt over organisatie sensitiviteit, bent overtuigend en verbindend.

Inlichtingen

Voor vragen kun je contact opnemen met Aline van der Steeg via 06 50 20 69 80 of recruitment@cmotions.nl.