Wie we zijnWat we doen Met wie we werken

 

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?  Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

 

Vacatures

Senior Marketing Analist (Rotterdam)

Eneco

Wij zijn op zoek naar een Senior Marketing Analist. Heb jij een track record op het gebied van data, insights en analyse en wil je een belangrijke rol spelen in het bepalen van de commerciële koers? Dan is deze functie iets voor jou! 

Lees meer »


Expert Lead Marketing Intelligence (Rotterdam)

Eneco

Heb je lef, ben je communicatief vaardig en in staat doelstellingen te realiseren in een steeds sneller veranderende organisatie? Bekijk dan onze vacature voor de functie van Expert Lead Marketing Intelligence! 

Lees meer »


Manager Customer Analytics Benelux (Rijswijk ZH)

Ben jij degene die de customer analytics strategie binnen TUI Benelux verder kan brengen en vind je het leuk om sturing te geven aan het analisten team? Dan zoeken wij jou!

Lees meer »


Junior Data Analist (Amersfoort)

 Ben jij klaar voor een snelle carrièrestart in de wereld van fact based marketing?

Lees meer »


Market Analyst (Amsterdam area)

Do have market research analysis experience and are you able to to interpret large amounts of data? Are you able to work using own initiative and are you a strong communicator and presentator? You may find this postion for a Market Analyst interesting! 

Lees meer »


Masterclass Marketing Data Analyse (Amersfoort)

 Ben jij klaar voor een snelle carrièrestart in de wereld van fact based marketing?

Lees meer »


Database Marketeer (Rijen)

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging bij een jong en groeiend bedrijf? Dan ben jij wellicht de nieuwe database marketeer bij MKB Inkoopmanager.

Lees meer »


Database Marketeer (Den Haag)

Ben jij een stevige en zelfstandige professional die bekend is met database (marketing) methoden en technieken? Heb je daarnaast ervaring met direct marketing, campagne management systemen en heb je affiniteit met ICT? Word jij dan de nieuwe database (marketing) specialist in een groeiend team met voldoende doorgroeimogelijkheden.

Lees meer »


Ervaren Pre Sales Consultant (Huizen)

SAS

Toe aan een mooie uitdaging bij SAS? Kijk dan snel verder!


Lees meer »


Database Marketeer/Analist ('s-Gravenhage)

Voor de afdeling Database Marketing & Customer Intelligence van PostNL zijn we op zoek naar een gedreven Database Marketeer!

Lees meer »