Wie we zijnWat we doen Met wie we werken

 

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?  Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

 

Vacatures

Risk Manager IT Risk (Utrecht)

Gerelateerde afbeeldingHeb jij ervaring met IT systemen en Operations, Continuity, IT - Outsourcing, IT- Security en heb je affiniteit of ervaring met management van IT - Risk en/of compliance? Bekijk dan de vacature van Risk Manager IT Risk! 

Lees meer »


Database Specialist (Amsterdam)

Vind jij het leuk om mee te werken aan de uitbouw van (Marketing) databases ter behoeve van gerichte klantcommunicatie? Solliciteer dan snel voor de vacature van Database Specialist!


Lees meer »


Senior Marketing Analyst ('s-Hertogenbosch)

 Ben jij een teamspeler en beschik je over een sterk analytisch denkvermogen? Solliciteer dan snel!

Lees meer »


Innovatieve Data Analist (Apeldoorn)

Afbeeldingsresultaat voor achmea logo klein Heb jij ervaring met big data en ben je communicatief sterk? Solliciteer dan snel voor Data Analist bij Achmea!

Lees meer »


Data Scientist ('s-Hertogenbosch)

 Vind jij het leuk om werkzaam te zijn in een regisserende rol en heb je verstand affiniteit met SQL? Reageer dan snel voor de vacature van Data Scientist!

Lees meer »


Analist ('s-Hertogenbosch)

Ben jij analytisch, resultaat gericht, proactief en heb je kennis van Business Intelligence? Solliciteer dan snel voor de functie van Analist!

Lees meer »


Junior Analist ('s-Hertogenbosch)

Ben jij als Junior Analist (mede) in staat om een nieuw datawarehouse te realiseren? Dan zoeken wij jou!

Lees meer »


Data Analist/Ict'er (Omgeving Den Haag)

Wil jij onderdeel worden van een nieuw in-house ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten met de laatste technologieën?


Bekijk dan snel deze vacature!

Lees meer »


Senior Marketing Analist (Rotterdam)

Eneco

Wij zijn op zoek naar een Senior Marketing Analist. Heb jij een track record op het gebied van data, insights en analyse en wil je een belangrijke rol spelen in het bepalen van de commerciële koers? Dan is deze functie iets voor jou! 

Lees meer »


Expert Lead Marketing Intelligence (Rotterdam)

Eneco

Heb je lef, ben je communicatief vaardig en in staat doelstellingen te realiseren in een steeds sneller veranderende organisatie? Bekijk dan onze vacature voor de functie van Expert Lead Marketing Intelligence! 

Lees meer »