Introductie

Wil je je verder ontwikkelen in het digitale vakgebied? Bekijk dan de vacature van Digital Specialist!

Organisatie

De opdrachtgever is een dynamische professionele organisatie in de omgeving Den Haag. Om succesvol te blijven, bouwen ze constant aan een wendbare en weerbare organisatie. Die doen ze met collega’s die uitgedaagd en ondersteund worden het maximale uit hun talenten te halen.

Je maakt onderdeel uit van een maatschappelijk betrokken organisatie. De opdrachtgever heeft als doel Nederland gezond en gelukkig te maken. Dit doen ze door de opbrengst af te dragen aan de Nederlandse samenleving via het Ministerie van Financiën, aan de sport via NOC*NSF en aan 18 goede doelen.

Functie

Als digital specialist werk je aan een aantal websites en projecten in een ondersteunende rol voor de data- en optimalisatiespecialisten. Samen met de data analist zorg je voor een juiste inrichting van tags en scripts op de websites en apps. Je ondersteunt de CRO specialist in het opzetten van A/B-tests. Je helpt de e-mailmarketeers met het samenstellen van e-mails en landing pages voor campagnes. En je voorziet de web analist van ondersteuning in het opzetten van rapporten in Google Analytics.

Functie eisen

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld richting Communicatie & Multimedia Design, ICT of UX Design;
  • Je hebt ervaring met of bent bereid te leren werken met web analytics tools, dashboardtools, A/B test-tools en e-mailprogramma’s;
  • Je hebt voldoende kennis van HTML & CSS en kan ook nog wat ontwerpen. Kennis van JavaScript is een pré;
  • Je bent nieuwsgierig, pro-actief, enthousiast en kan goed samenwerken;
  • Je bent bereid je op een breed vlak te ontwikkelen in het digitale vakgebied.

Aanbod

  • Een leuke functie bij een dynamische organisatie met veel ontwikkelmogelijkheden;
  • Een persoonlijk opleidingsbudget voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling;
  • Je mag gebruikmaken van de interne sportschool met personal trainer;
  • Pensioenregeling, 27 vakantiedagen, 13 adv-dagen en kilometervergoeding of een OV-jaarkaart.

Sollicitatie

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Dan ontvang ik graag jouw sollicitatie. Voor meer vragen en/of informatie kun je contact opnemen met Aline van der Steeg via 06 50 20 69 80 of a.v.d.steeg@cmotions,nl.